Met vier verschillende vakantieparken in ons land is Sunparks één van de meest gekende en meest populaire parken voor mensen die in een vakantiehuis willen verblijven. De vele voordelen van een vakantiehuis spreken heel wat mensen aan. Zo is er bijvoorbeeld de eeuwige vrijheid die je ervaart wanneer je in een vakantiehuis verblijft. Je bent volledig je eigen baas en je bent van niemand afhankelijk: zalig.

4 vakantieparken in België

In ons land zijn er vier verschillende vakantieparken waar je een verblijf kunt boeken. Zo is er het vakantiepark De Haan aan zee, voor iedereen die houdt van de zee en het strand. Zeker tijdens de zomermaanden is dit vakantiepark een echte aanrader. Daarnaast is er het vakantiepark Kempense Meren. Dit park ligt temidden van uitgestrekte bossen en meren en is ideaal voor eindeloze wandelingen.

Het derde vakantiepark van Sunparks is dat in Oostduinkerke aan zee. Dit park is recent volledig gerenoveerd en beschikt over een nieuwe sauna en wellness. Een grote troef van dit park is dat het vlakbij Plopsaland De Panne gelegen is en dat er heel wat verschillende activiteiten zijn zoals bowling, minigolf, Kids World, … Het vierde en laatste vakantiepark van Sunparks is dat in het hartje van de Ardennen. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar eindeloze wandelingen en fietstochten is dit het ideale park.

Genieten van alle nodige comfort

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de uitstekende accommodatie waarvan je kunt genieten als je een verblijf boekt in één van de Sunparks vakantieparken. Elk vakantiehuis bied je alle basiscomfort die je nodig hebt om van jouw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Wat opvalt in de vakantiehuizen is dat zowel comfort als eenvoud er centraal staan. Zowat alle vakantiehuizen van Sunparks beschikken over een eigen tuin waardoor je echt kunt genieten van de nodige privacy. Daarnaast beschikken alle vakantiehuizen van Sunparks ook over een comfortabele woonkamer met televisie, een badkamer met bad of douche, een terras met tuinmeubels en een volledig uitgeruste keuken. Het terras dat uitgerust is met tuinmeubels en een volledig uitgeruste keuken zijn basis in alle vakantiehuizen van Sunparks.

Combineer je kortingen

Erg leuk aan Sunparks is dat je regelmatig kunt profiteren van leuke kortingen. Neem nu de jonge gezinnen korting. Dankzij deze kortingen krijgt iedereen die reist in het gezelschap van minstens 1 kind onder de 13 jaar maar liefst 25% korting op hun boeking. Deze jonge gezinnen korting is dan weer combineerbaar met de vroegboekkorting, waarbij je tot wel 25% korting kan krijgen op je verblijf, door je verblijf in één van de Sunparks parken ruim op voorhand te boeken. Door deze twee kortingen te combineren kan de korting oplopen tot wel 45% of zelfs meer.