Op reis gaan is leuk, maar het kost ook geld. Zeker als je echt graag op reis gaat en bijvoorbeeld verschillende keren per jaar op reis gaat, dan ben je al snel redelijk veel geld kwijt. Bovendien wil je wanneer je op reis gaat ook genieten van je reis en verblijf je in een hotel waar je dus ook geniet van alle mogelijke luxe. En zoals iedereen weet: luxe kost geld. Maar luxe hoeft niet altijd veel geld te kosten. Het kan immers ook anders. Via de website HotelSpecials.be kun je verblijven in de mooiste hotels voor vaak erg weinig geld.

Hoe werkt het?

Wanneer je je overnachting in een hotel wil boeken via HotelSpecials, dan hoef je eigenlijk vrij weinig te doen. Eerst en vooral geef je op de homepagina van HotelSpecials aan in welk land, welke regio, welke stad of welk hotel je wil verblijven. Vervolgens geef je ook jouw aankomstdatum aan en het aantal nachten dat je er zal verblijven. Kies ook het aantal kamers dat je wil boeken en geef aan met hoeveel personen je er zal verblijven. Klik vervolgens op “zoek hotels” om de zoektocht te starten.

Nu krijg je alle hotels te zien die voldoen aan de zoekopdracht die jij eerder ingegeven hebt. Om het vergelijken wat makkelijker te maken kun je de resultaten sorteren op populariteit, waardering, prijs, hotelnaam, plaats of het aantal sterren dat het hotel heeft. Bij elk hotel zie je een korte omschrijving staan en zie je ook steeds drie troeven staan die het hotel kenmerken. Eenmaal je een hotel gevonden hebt dat jou echt interesseert, dan kun je het hotel bekijken en kun je overgaan tot het boeken van het hotel.

Wat zijn de voordelen van HotelSpecials?

In vergelijking met andere hotelwebsites heeft HotelSpecials enkele voordelen die je enkel en alleen bij HotelSpecials vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld de exclusieve deals die HotelSpecials heeft met bepaalde hotels, waardoor je er uiterst goedkoop kunt verblijven. Daarnaast kun je op HotelSpecials ook steeds beoordelingen raadplegen van andere toeristen, zodat je zeker bent dat je het goede hotel kiest. Als laatste is er natuurlijk ook nog het enorme aanbod van HotelSpecials. Een enorm aanbod van zowel unieke specials en hoteldeals.