Wie op zoek is naar een vakantie is bij Sunweb aan het juiste adres. Op de website van Sunweb kun je eenvoudig je reis boeken naar één van de vele verschillende bestemmingen die aangeboden worden via de website van Sunweb.

Zonvakanties

Al sinds 2006 biedt Sunweb erg voordelige vakanties aan zoals bijvoorbeeld zonvakanties naar de Middellandse Zee waaronder populaire toeristische bestemmingen zoals Griekenland, Malta, Tunesië, Spanje, Portugal, …

De accommodaties die door Sunweb aangeboden worden bestaan uit enerzijds prachtige all-inclusive accommodaties maar je kunt er ook een verblijf boeken in een prachtig hotel of in één van de vele andere leuke accommodaties voor een iets lagere prijs.

Skivakanties

Hou je tijdens de wintermaanden liever van een actieve, sportieve wintervakantie zoals een skivakantie? Dan zal je op de website van Sunweb zeker en vast datgene vinden wat je zocht. Sunweb is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van skivakanties. Zo vind je op de website van Sunweb een erg uitgebreid aanbod van leuke bestemmingen in Europa voor een skivakantie. Denk hierbij maar aan Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Andorra, … Voor al deze bestemmingen worden er heel wat verschillende hotels, appartementen en chalets aangeboden.

Heb je interesse in een shortski? Ook daaraan heeft Sunweb gedacht! Sunweb heeft het grootste aanbod van shortski’s en midweken op de Belgische markt. Ontdek het aanbod van Sunweb en maak je keuze uit gezellige 3-sterren pensions tot erg luxueuze all-inclusive 5-sterren resorts.

Autovakanties

Op reis met de auto: heel wat mensen kiezen er elke zomer opnieuw voor om hun auto te gebruiken als transportmiddel om zo hun uiteindelijke bestemming te bereiken. De reden? Je spaart de kosten van de vliegtickets uit en bovendien kun je ook volledig onafhankelijk reizen.

Het enige wat je bij een autovakantie nog hoeft te doen is op zoek gaan naar een leuk hotel op de bestemming van jouw vakantie. Ook voor autovakanties vind je op de website van Sunweb heel veel leuke accommodaties op de meest populaire toeristische bestemmingen zoals bijvoorbeeld het Gardameer, Disneyland Parijs, …