Goedkoop op reis gaan, iedereen droomt er van. Maar vaak ontdek je pas op het einde dat die last minute die je zag op één of andere reiswebsite uiteindelijk toch niet zo voordelig is als het leek. Toch hoeft op reis gaan niet altijd enorm veel geld te kosten. Neem nu de website VakantieVeilingen.be bijvoorbeeld. Op deze website vind je elke dag opnieuw heel wat interessante aanbiedingen waardoor je al snel redelijk veel geld kunt besparen en toch heel wat leuke dingen kunt doen.

Op wat kun je bieden?

Dagelijks bekijken duizenden mensen de veilingen op VakantieVeilingen.be en beslissen ze ook om mee te bieden en zo een veiling te winnen. Wie wil meebieden kan dat doen op heel wat verschillende veilingen. Zo kun je als bezoeker van VakantieVeilingen korting krijgen op pretparken, dagjes uit en complete zonvakanties. Kortom, het aanbod van VakantieVeilingen.be is erg uiteenlopend en dus zeer interessant voor iedereen.

Hoe werkt het?

Het lijkt allemaal zeer leuk en super voordelig, maar hoe koop je nu eigenlijk dat goedkoop ticket voor een pretpark of hoe boek je nu die goedkope hotelkamer in een vijfsterrenhotel? Wel, eigenlijk is het vrij eenvoudig. Elke dag vind je op de website van VakantieVeilingen nieuwe aanbiedingen waar je op kunt bieden. Door te bieden kun jij zo’n aanbieding “winnen” of dus eigenlijk kopen.

Het eerste wat je moet doen om deel te kunnen nemen is een gratis account aanmaken en inloggen op de website van VakantieVeilingen.be. Daarna kun je alle huidige veilingen bekijken om vervolgens een bod te plaatsen op de veiling die jij interessant vindt. Als jij op het einde van de veiling de hoogste bieder bent, dan ben je ook de winnaar van de veiling en is de veiling dus voor jou. Als je gewonnen hebt, dan kun je de veiling snel en veilig online betalen. Nadat je betaald hebt, ontvang je meteen je waardebon of kun je meteen overgaan tot het reserveren van je veiling.

Voorbeeld van een veiling

Om aan te tonen dat meebieden op VakantieVeilingen.be echt niet moeilijk is, gebruiken we alvast onderstaand voorbeeld. Het gaat om een veiling van 2 tickets voor Plopsaland De Panne. Zoals je kunt zien kun je dus 2 tickets voor Plopsaland De Panne kopen. Een ticket voor een volwassene kost normaal 35,99 euro, terwijl je hier op 3 minuten voor het einde van de veiling slechts 17 euro zou betalen voor de 2 tickets. Omgerekend krijg je dus maar liefst 55 euro korting op de twee tickets. De moeite waard dus om mee te bieden!