Wie van pretparken houdt, is er ongetwijfeld al eens geweest. Het pretpark Bellewaerde is één van de meest leukste en meest groene pretparken van ons land. In het park vind je heel wat verschillende attracties waardoor je in het pretpark een onvergetelijke dag kunt beleven.

Heel wat leuke attracties

Wat Bellewaerde als pretpark uniek maakt, zijn natuurlijk de attracties die er te vinden zijn. In Bellewaerde zijn er heel veel verschillende attracties die voor een onvergetelijke ervaring kunnen zorgen. Wij zochten enkele leuke attracties uit die je zeker moet uitproberen tijdens je bezoek aan Bellewaerde.

Dawson Duel

Dit is één van de meest recente en dus laatste nieuwe attracties die Bellewaerde geopend heeft. Sinds mei 2017 kun je er deze Europese primeur ontdekken. Dawson Duel is de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. Van op 25 meter hoogte daal je tegen een ongelofelijke snelheid af en moet je proberen om als eerste beneden aan de meet te staan.

Huracan

Ontdek de wondere wereld van de Maya’s in de attractie Huracan. Deze god van de wind, storm en het vuur zit opgesloten in een verborgen tempel en daar kun jij hem ontmoeten. Met hulp van de tweekoppige slang moet je zien te ontsnappen aan de krachten van Huracan.

Bengal Rapid River

Wie van water en spanning houdt zal zeker ook van deze attractie houden. Samen met het hele gezin kun je de wilde bergrivier met al z’n stroomversnellingen en draaikolken trotseren, terwijl je regelmatig in aanraking komt met de rotsen.

Boomerang

Dit is één van de meest gekende attracties van Bellewaerde. De Boomerang neemt je mee naar een hoogte van 32 meter en laat je vervolgens voorwaartse en achterwaartse loopings maken tegen een duizelingwekkende snelheid van meer dan 80 kilometer per uur.

Bestel je tickets eenvoudig online

Wil je binnenkort samen met het hele gezin of met enkele vrienden een bezoek brengen aan Bellewaerde? Dan kun je via de website van Bellewaerde eenvoudig jouw tickets bestellen. Als je ervoor kiest om jouw tickets online te bestellen, dan geniet je ook van een leuke korting op je tickets. Bovendien kun je ook meteen je toegangsticket samen met je menu online bestellen. Zo hoef je minder lang te wachten aan het restaurant