Goedkoop op reis gaan: bij veel mensen klinkt het als muziek in de oren. Maar vaak is het niet zo eenvoudig om ook echt een goedkope aanbieding of reis te vinden die je echt aanstaat. Toch kun je, mits de nodige zoekopdrachten, vaak voor een erg goedkope prijs op reis gaan en er een onvergetelijke reis beleven. Wij zochten alvast enkele websites uit die je best op regelmatige basis checkt om zo te kunnen profiteren van een unieke aanbieding of om die goedkope reis binnen te halen.

Actie van de Dag

Deze website is niet alleen gericht op reizen, maar ook op andere zaken zoals mode en kleding, beauty en wellness, … Maar wij zijn dus op zoek naar een goedkope reis. De website Actie van de Dag biedt je elke dag opnieuw heel wat goedkope hotels aan op hun website. Check zeker eens de pagina “hotels” om er een verblijf te boeken in één van de vele verschillende deelnemende hotels. De kortingen die Actie van de Dag jouw aanbiedt lopen vaak op tot wel 70% of zelfs meer.

Bongo

Iedereen kent Bongo waarschijnlijk wel vanwege de cadeaubonnen of de zogenaamde Bongo’s die je op de website kunt kopen om iemand te verrassen. Meestal bevat zo’n Bongo waardebon waarmee je iemand mee kunt verrassen met bijvoorbeeld een ontbijt, een wellness of iets anders. Maar wist je dat je via de website van Bongo ook gewoon een Bongobon kunt kopen waarmee je ergens kunt overnachten? Dit hoeft dan geen cadeau te zijn, maar gewoon jouw reis die je boekt via de website van Bongo. Op de pagina “overnachten” vind je heel wat verschillende Bongo’s die een goedkope overnachting aanbieden.

Neckermann

Elke dag kun je op de website van Neckermann profiteren van de Stunt van de dag. Dit is een aanbieding die vanaf 8 uur ’s morgens geldig is tot 24 uur ’s avonds. De naam “stunt van de dag” zegt het al zelf: het gaat om een aanbieding die dus maar één dag geldig is, maar die echt wel ongelofelijk is. Vooral de korting die je op deze aanbieding krijgt, zal je nergens anders terugvinden. Vaak gaat het hier om kortingen van ongeveer 500 of zelfs meer. Niet twijfelen is dus de boodschap!

Sunjets

Net als Neckermann heeft ook de populaire reiswebsite Sunjets ongeziene aanbiedingen. De zogenaamde “prijsbijters” van Sunjets zijn aanbiedingen met een ongezien scherpe prijs. De prijsbijters geven jou de mogelijkheid om je volgende vakantie aan de allerlaagste prijs te boeken. Ook hier is de boodschap om op regelmatige basis de website van Sunjets te checken om zo zeker geen enkele prijsbijter of andere aanbieding te missen.

VakantieVeilingen.be

De website VakantieVeilingen.be is tot slot misschien wel de meest interessante website als je echt op zoek bent naar een super goedkope vakantie. De verschillende veilingen die je terugvindt op de website van VakantieVeilingen.be geven jou de mogelijkheid om te bieden op je toekomstige vakantie. Op die manier bepaal je eigenlijk volledig zelf hoeveel je wil dat je vakantie kost. Uiteraard ben je nooit de enige die zal bieden op een vakantie, zeker niet omdat het echt wel ongelofelijke aanbiedingen zijn die op de website staan. Maar als je meteen een goed bod plaatst is de kans natuurlijk groot dat jij die goedkope vakantie binnenhaalt!