Wie nog op zoek is naar een leuke reisbestemming, is bij TUI aan het juiste adres. Via de website van TUI kun je een reis boeken naar één van de vele verschillende bestemmingen. TUI geeft jou als klant de mogelijkheid om een reis te boeken binnen de volgende verschillende categorieën:

Vliegvakanties

Een leuke vakantie tijdens de zomermaanden of tijdens een andere periode van het jaar: het is altijd leuk om eens volledig tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Op de website van TUI vind je heel wat leuke bestemmingen voor een vliegvakantie. Dit kan bijvoorbeeld naar een tropische bestemming zijn om er van het mooie weer en de natuur te genieten. Populaire bestemmingen zijn Dominicaanse Republiek, Egypte, Jamaica, …

Autovakanties

Elk jaar opnieuw kiezen er heel wat mensen voor om met de auto op reis te gaan. Een autovakantie heeft enkele voordelen die een andere vakantie niet heeft. Denk maar aan de vrijheid die je hebt wanneer je met de auto reist. Daarnaast is er natuurlijk ook nog altijd de lagere kostprijs van een autovakantie in vergelijking met een vliegvakantie. Op de website van TUI vind je ongetwijfeld je ideale autovakantie.

Skivakanties

Ook voor de echte sportievelingen is er een erg uitgebreid aanbod beschikbaar op de website van TUI. De skivakanties van TUI zijn bijvoorbeeld erg populair bij liefhebbers van wintersportvakanties. Via de website van TUI kun je snel en eenvoudig op zoek gaan naar leuke bestemmingen en er jouw favoriete wintervakantie boeken; Wanneer je vroeg genoeg beslist om jouw wintervakantie via TUI te boeken, dan kun je profiteren van leuke vroegboekkortingen.

Citytrips

De voorbije jaren zijn citytrips erg populair geworden. Heel wat mensen vinden het leuk om tijdens een citytrip, een periode van 4 tot 5 dagen, een stad te verkennen en om er zo ook eens uit te zijn en toch op vakantie geweest te zijn. Het leuke aan een citytrip is dat het een korte, maar krachtige vakantie is die vaak niet zo veel geld hoeft te kosten. Ook het uitgebreide aanbod van steden die je kunt ontdekken is mooi meegenomen.

Fietsvakanties

Samen met Baguet Bicycle Center kun je via TUI een leuke en sportieve fietsvakantie boeken. Dit is een vakantie waarin verschillende zaken reeds inbegrepen zijn: de vluchten heen en terug, de transfers van en naar de luchthaven en het hotel, het verblijf in een 4-sterren hotel en het volledige all-in-bike concept.