Een parkeerplaats regelen tijdens de vakantie

Vakantie, iets waar je ontzettend lang naar uitkijkt en de dagen van aftelt. Hetgeen dat pas veel later (of juist te laat) om de hoek komt kijken is het regelen van het vervoer. “Vraag ik iemand om me te halen en brengen?” Of neem ik bijvoorbeeld de trein? Nadeel van het openbaar vervoer is dat het niet flexibel is en je bij het minste of geringste je vlucht niet kan halen. Daarnaast zijn zeker niet alle vliegvelden goed bereikbaar met het vervoer. Een van deze voorbeelden is Charleroi, wij zoeken voor je uit hoe je gemakkelijk kunt kiezen voor een Parking Charleroi Airport!

Een parkeerplaats reserveren bij Charleroi Airport

Een parking reserveer je vooraf, tenminste dat raden wij je sterk aan. Hier zijn ook meerdere goede reden voor. Teveel betalen wil niemand natuurlijk, daar is het vooraf reserveren erg belangrijk bij. De parkeertarieven bij Charleroi Airport stijgen tot wel 60%(!) in de vakantieperiode. Daarnaast kunt u gemakkelijk €25 besparen door een parkeerplek te reserveren die gelegen is rondom het vliegveld. In het geval van Charleroi zijn deze ook nog eens dichterbij gelegen dan de P3 locatie. Een website waar u deze parkeerplaatsen gemakkelijk kunt vergelijken is Vliegen en Parkeren. Hier vergelijkt én reserveert u direct een van deze parkings en kunt u met een onbezorgd gevoel op vakantie.

Parkeren met de Shuttle of kiezen voor Valet parking

Shuttle parkeren houdt in dat u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht wordt en opgehaald. Deze bussen zijn beschikbaar tijdens de openingsuren van het vliegveld of in enkele gevallen 24 uur per dag. Valet parking is net wat gemakkelijker. Hierbij rijdt u zelf door naar de vertrekhal en overhandigt u daar uw auto aan de chauffeur. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar en kunt u direct huiswaarts keren, er gemakkelijk dus!