Huurauto’s zijn altijd al erg populair geweest bij toeristen. De onafhankelijkheid die een huurauto met zich meebrengt is voor heel veel mensen de grootste troef om op hun vakantiebestemming een huurauto te boeken. Je bepaalt zelf naar waar je gaat en wanneer je ergens naar toe rijdt. Bovendien kun je zo ook veel meer zien ter plekke, omdat je in het bezit bent van een auto.

Huur een auto zonder zorgen

Maar heel veel mensen zijn toch nog steeds weigerachtig om een auto te huren, vanwege de vrees voor problemen die ze zullen hebben. Maar eigenlijk hoef je bij het huren van een auto in het buitenland voor weinig problemen te vrezen. Zeker als je kiest om je huurauto via Sunny Cars te boeken. De auto die je huurt is standaard optimaal verzekerd, waardoor je met een veilig gevoel kunt rondrijden en genieten van jouw vakantie.

Verder is de auto ook steeds verzekerd tegen schade aan glas-banden-bodem-dak  en diefstal. Ook indien er toch iets moest misgaan, dan nog hoef je nergens mee in te zitten. In de meest gevallen betaalt Sunny Cars het eigen risico gewoon terug aan de huurder.

Betaal geen extra boekingskosten

Iets anders waar je bij het huren van een auto bij Sunny Cars niet mee moet inzitten, zijn de kosten. Wanneer je een auto huurt via Sunny Cars, dan weet je op voorhand exact hoeveel de auto jou zal kosten en welke kosten er nog bij zullen komen. Meestal komen er natuurlijk geen extra kosten meer bij en betaal je op voorhand een bepaald bedrag. Nadat jouw huurauto betaald is kun je ter plekke jouw auto afhalen of laat je hem leveren aan jouw hotel of verblijfplaats.

Hoe kies je nu de perfecte huurauto?

Doordat het aanbod van Sunny Cars zodanig groot is, is het misschien wel moeilijk om de ideale huurauto voor jou te vinden. Maar ook daar heeft Sunny Cars aan gedacht. Zo reserveer je jouw huurauto steeds per autocategorie. Dit betekent dat je op voorhand nooit echt weet welk merk of model je mee zal krijgen, je weet wel dat het zeker een auto zal zijn die past binnen de categorie die jij gekozen hebt. Daarom staat er op de website van Sunny Cars ook steeds bij elke auto vermeld: “of gelijkaardig”, waarmee ze aangeven dat er een gelijkaardige auto zal worden voorgesteld indien de wagen in kwestie niet langer op voorraad is.